Hoe werkt het?

 • 1

  1. Kies voor een losse box of een membership

  Je kunt kiezen tussen een losse box, of het meteen afsluiten van een membership. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bekijk dan eens de pagina over een membership bij HEY YOU.
 • 2

  2. Schrijf je in

  Weet je het al? Hoera! Schrijf je dan in op onze website (link toevoegen waar dat kan > speciaal inschrijfformulier + misschien een inschrijfbutton rechtsboven ofzo?).
 • 3

  3. Let’s get social

  Houd in de tussentijd onze Instagram (linkje) goed in de gaten. Daar vind je sneak peeks van producten die je kan verwachten in de giftbox, maar ook andere leuke content zoals acties of bijzondere verhalen van ondernemers waarmee wij samenwerken.
 • 4

  4. Check je mail

  Vergeet niet ook je mail goed in de gaten te houden, want binnenkort wordt jouw eerste HEY YOU giftbox geleverd!
 • 5

  5. Pak uit en enjoy!

  In de eerste week van de eerstvolgende maand ontvang je jouw giftbox thuis. Geniet van het moment en vergeet niet zo af en toe je mening te laten horen op onze Instagram (linkje)! Dat vinden wij, maar ook de lokale ondernemers, super leuk. En natuurlijk delen wij graag jouw verhaal / foto.
delimiter image

GRATIS VERZENDEN

Image module
delimiter image

MAANDELIJKS OPZEGBAAR

Image module
delimiter image

WEBWINKEL KEURMERK

delimiter image

Wij hebben jou nodig!

WORD MEMBER

Laat ons weten dat jij graag een member wordt zodra de memberships beschikbaar zijn door je alvast in te schrijven. Je koopt voor €5 een waardebon van €10 korting op je eerste membership box

Copyright 2020