Ons verhaal

Zakelijk inzicht én een creatief brein: je hebt het beide nodig bij het starten van een nieuwe onderneming. Gelukkig wisten wij deze twee kenmerken in onze samenwerking te combineren en zo een mooi, nieuw concept te ontwikkelen: HEY YOU.

HEY YOU is ontstaan toen we ons realiseerden dat een duurzame giftbox met meer dan cosmeticaproducten nog niet bestond in Nederland. Een gemiste kans, vonden wij, want er is wel degelijk vraag naar. Daarom ontwikkelden wij een giftbox met een grote diversiteit aan producten, waarbij een podium wordt geboden aan de lokale ondernemer. Want beautyboxen zijn er al genoeg, maar wat als je jezelf (of iemand anders) wilt verrassen met andere producten dan cosmetica? Er is nog zoveel meer!

De gezichten achter HEY YOU

Het zakelijke inzicht binnen HEY YOU komt bij Lisa vandaan. Ze had altijd al veel ideeën, maar te weinig uren in een week. Tot het coronavirus ook ons land bereikte. Een geluk bij een ongeluk, want er was opeens meer tijd over. En dat betekende: tijd om het ondernemerschap op te pakken en haar droom verder uit te werken. Maar liever niet in haar eentje.

Want voor een succesvol concept heb je niet alleen zakelijk inzicht nodig, maar ook een creatief brein. Gelukkig weet Sascha alle ideeën door te vertalen naar een creatief plan. Zo is er samenwerking ontstaan waarin we elkaar aanvullen en van elkaar leren met een gezamenlijk doel: jou kennis laten maken met lokale producten in een giftbox, helemaal voor jezelf!

Lisa Maree, oprichter
& Sascha Klijnstra, creatieve ondersteuning

Image module

Copyright 2020